Αμύγδαλο


Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και φυτοστερόλες. Είναι πολύ καλή πηγή ασβεστίου: Ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα.

Αμύγδαλο με κέλυφος
Ψίχα Φυσική ελληνική
Ψίχα Ψημένη ελληνική
Ψίχα Φυσική ελληνική φέτα
Ψίχα Φυσική ελληνική κροκαν 2/4mm & 4/6mm
Ψίχα Λευκή ελληνική ολόκληρη
Ψίχα Λευκή ελληνική κροκαν 2/4mm & 4/6mm
Ψίχα Λευκή ελληνική φιλέ
Ψίχα Λευκή ελληνική σπασμένη (φέτα)
Ψίχα Λευκή ελληνική πούδρα